İmamoğlu 1 yılını anlattı: 'Koronavirüsün maliyeti 5 milyar lira oldu'

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, görevdeki ilk yılında yaptıklarını ve yol haritasını anlattı. Koronavirüsten dert yanan ve İBB’ye maliyetinin yaklaşık 5 milyar TL olduğunu söyleyen İmamoğlu, “Belediyeyi karadelikle teslim aldık. 700 milyonluk israfa son verdik” dedi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
İmamoğlu 1 yılını anlattı: 'Koronavirüsün maliyeti 5 milyar lira oldu'

Ekrem İmamoğlu dün Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlediği ilk yıl toplantısına eşi Dilek İmamoğlu ile birlikte geldi.İmamoğlu 1 yılını anlattı: 'Koronavirüsün maliyeti 5 milyar lira oldu' - Resim : 1

Sosyal mesafe kuralına uygun olarak oturulan salonda CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ile İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu da vardı. İmamoğlu 1 yılını anlattığı toplantıda özetle şunları söyledi:

MAAŞ ÖDEYEMEZ DURUMDAYDI

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER