için kaldı

Burada balık yemeyen İstanbul'da balık yemiş sayılmaz...

Balık denince hepimiz için akan sular duruyor. Lezzetinin yanı sıra sağlığa da sayısız faydası olan balık ve deniz ürünlerini birçoğumuz ev dışında, işinin ehli mekanlarda yemeyi tercih ediyoruz. Sizin için her zaman taze balıklarıyla damağınızı çatlatan İstanbul'un en iyi balık restoranlarından birkaçını derledik. Bu listede eksik olduğunu düşündüğünüz bir balıkçı varsa bizimle paylaşmayı sakın unutmayın!

HÜRRİYET HÜRRİYET
Burada balık yemeyen İstanbul'da balık yemiş sayılmaz...

<iframe id="poltio-embed-poll-164089" class="poltio-embed" src="https://www.poltio.com/e/poll/164089/slug?utm_source=embed2&utm_medium=&utm_campaign=poll-164089&share=off&notify=off&align=center" width="100%" height="800" frameBorder="0" allowFullScreen="allowfullscreen" scrolling="yes" title="Embed"></iframe>

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER