için kaldı

Son dakika... Prof. Dr. Oğuz Özyaral'ın Corona Virüsü testi pozitif çıktı

Corona Virüsü şüphesiyle hastanede tedavi altına alınan Prof. Dr. Oğuz Özyaral'ın testi pozitif çıktı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Son dakika... Prof. Dr. Oğuz Özyaral'ın Corona Virüsü testi pozitif çıktı

Özyaral'ın Twitter hesabından şu ses kaydı paylaşıldı:

"Büyükçekmece Mimar Sinan Devlet Hastanesi Başhekimi Sayın Dr. Mehmet Fatih Velibeyoğlu ve Baş Hekim Yrd. Enfeksiyon Hast Uzmanı Dr. Nuray Abravcı ve hastanemiz Yönetiminde Sayın Nurullah Arıkan nezdinde tedavi sürecini yöneten herkese teşekkür ederiz."

<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="und" dir="ltr"><a href="https://twitter.com/hashtag/korona?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#korona</a> <a href="https://t.co/um7F9oQLli">pic.twitter.com/um7F9oQLli</a></p>&mdash; Prof. Dr. Oğuz ÖZYARAL (@oguzozyaral) <a href="https://twitter.com/oguzozyaral/status/1246306182853263362?ref_src=twsrc%5Etfw">April 4, 2020</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER