Galatasaray'a ikinci Kolombiyalı: Johan Mojica | Johan Mojica kimdir? | Son dakika transfer haberleri 

Kolombiya basını, Galatasaray'ın gelecek sezon için transfer çalışmalarına başladığını Kolombiyalı sol bek Johan Mojica'yı transfer listesine aldığını yazdı. Haberde İspanya 2. Ligi ekiplerinden Girona'da forma giyen Mojica'nın takımdan ayrılmaya sıcak baktığı belirtildi. Mojica, Galatasaray'ın süper yıldızı Radamel Falcao ile Kolombiya Milli Takımı'nda beraber forma giyiyor.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Galatasaray'a ikinci Kolombiyalı: Johan Mojica | Johan Mojica kimdir? | Son dakika transfer haberleri 

Sezon sonunda şampiyonluk ipini göğüsleyerek tekrar Şampiyonlar Ligi arenasında boy göstermek isteyen Galatasaray, gelecek sezon için çalışmalarını da sürdürüyor. Transfer için birçok isim üzerinde karar kılan sarı-kırmızılılarla ilgili bir iddia da Kolombiya'dan geldi.

Eldeportivo'nun haberine göre Cimbom, Kolombiyalı sol bek Johan Mojica'yı transfer listesine aldı. Ligin ikinci yarısındaki gösterdiği performansla şampiyonluk yarışında "Ben de varım" diyen Galatasaray, corona virüsü nedeniyle lige verilen arada transfer çalışmalarına devam ediyor.

Süper Lig'den birçok ismi listesine alan sarı-kırmızılılar yabancı transferi içinde girişimlerine devam ediyor. Geçtiğimiz yaz transfer döneminde Galatasaray'ın transfer listedinde olduğu iddia edilen Kolombiyalı yıldız Johan Mojica için bir iddia daha ortaya atıldı.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER