için kaldı

Mut’ta sel nedeniyle içme suyunun kullanılmaması istendi

Mersin Mut ilçesine bağlı Narlı Mahallesi’nde yaşanan sel nedeniyle içme suyu şebekesine çamurlu toprak karıştığı bildirilerek bu nedenle içme suyunun kullanılmaması istendi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Mut’ta sel nedeniyle içme suyunun kullanılmaması istendi

 

Mersin Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Mut Şubesi tarafından yapılan açıklamada, "Narlı Mahallesi’nde meydana gelen sel felaketinden dolayı içme suyu kaynağı bulanık akmaktadır. Gün boyunca ilçemizdeki içme sularının bulanık akacağı beklenmektedir. Şebeke sularının içme suyu olarak kullanılmamasını tavsiye ediyoruz" denildi.

Yetkililer şebekedeki sıkıntılı bölümde tamirin gerçekleştirildiğini ancak tedbir amaçlı gün içinde içme suyunun kullanılmamasının doğru olacağını bildirdi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER