Slaven Bilic'ten Türkiye ve Metallica itirafı!

Kariyerini İngiltere'de West Bromwich Albion takımında sürdüren Beşiktaş'ın eski teknik direktörü Slaven Bilic, dikkat çekici açıklamalarda bulundu.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Slaven Bilic'ten Türkiye ve Metallica itirafı!

Spor Arena Dış Haber | İngiltere Championship ekibi West Bromwich Albion'un başında olan Slaven Bilic, İngiliz Mirror gazetesine röportaj verdi.

Büyük maçlar öncesinde soyunma odasında müzik açtığını itiraf eden Hırvat teknik adam, ''West Ham'da ilk yılımda 50 yıl sonra deplasmanda Liverpool'u yendik. Maçtan önce soyunma odasında bir şarkı çalıyordu. Romantik bir şarkıydı. Bu bir savaş şarkısı değil dedim ve şarkıyı değiştirdim. Metallica'dan 'Whisky In The Jar' açtım. Maçı da kazandık. Büyük maçlar öncesinde müzik, sizi gaza getirir. O gitar sesini duymak istersiniz. Maç öncesi Beethoven dinlenmez.'' diye konuştu.

''İNGİLTERE, ALMANYA VE TÜRKİYE...''

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER