Dalgıçlar Kilyos'ta kayıp balıkçıyı arıyor

Kilyos açıklarında, Rus bayraklı tankerle çarpışıp batan teknede kaybolan balıkçı Yusuf Coşkun'u arama çalışmaları sürüyor. Deniz Kuvvetleri Komutanlığı, batık teknenin görüntülerini paylaştı.

GASTE24 GASTE24
Dalgıçlar Kilyos'ta kayıp balıkçıyı arıyor

Kilyos açıklarında Deniz Kuvvetleri Komutanlığına ait TCG Alemdar ve TCG Çubuklu gemileri tarafından su altı, Sahil Güvenlik Komutanlığından 2 bot, 1 dalış timi ve 1 helikopterle de su üstü arama faaliyeti yürütülüyor.

Kayıp balıkçı Yusuf Coşkun'u arama çalışmaları su altı kamerasına yansıdı. 

Deniz Kuvvetleri Komutanlığı tarafından paylaşılan görüntülerde batan teknenin enkazı da görülüyor. 

3 balıkçıdan 2'sinin cesedine ulaşıldı

Rusya'dan İzmir'e giden Rus bayraklı "GLARD 2" adlı tanker, 10 Ocak'ta Kilyos açıklarında Türk bayraklı "Dursun Ali Coşkun" isimli balıkçı teknesiyle çarpışmış, tekne kazanın ardından batmıştı.

Balıkçı teknesinde bulunan 6 kişiden 3'ü bölgedeki diğer balıkçı tekneleri tarafından kurtarılmış, 3 kişi ise kaybolmuştu.

Deniz Kuvvetleri ile Sahil Güvenlik Komutanlığı, Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü ve Jandarma Genel Komutanlığına bağlı helikopter ve botlarla bölgede yapılan çalışmalarda kayıp 3 balıkçıdan 2'sinin cesedine ulaşılmıştı. 

Kaynak: TRT Haber

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında GASTE24 internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER