Survivor 3. bölüm fragmanı yayınlandı: Adayı sel bastı!

Tv8 ekranlarında yayınlanan Survivor 2020 nefes kesen kadrosuyla yeniden karşımızda. İlk bölümden itibaren heyecanlı dakikalara sahne olan Survivor 2020 3. bölüm fragmanı yayınladı. Survivor 2020'de adaya kim veda edecek? Survivor'dan elenen ilk isim kim olacak?

POSTA POSTA
Survivor 3. bölüm fragmanı yayınlandı: Adayı sel bastı!

Survivor'da ıssız bir adada hayatta kalma mücadelesi veren yarışmacıların zor yaşamı ve birincilik mücadelesi nefes kesiyor. Survivor 2020'nin 18 Şubat günü ekranlara gelecek yeni bölümünün tanıtımı yayınlandı. Survivor'ın 16 Şubat'ta yayınlanan bölümünde Ünlüler ve Gönüllüler takımı, dokunulmazlık için karşı karşıya gelmişti. Kazanan takım ise Ünlüler olmuştu. Böylelikle ilk eleme gecesine tanık olacağımız Survivor 2020'de, dokunulmazlık oyununu kaybeden Gönüllüler takımından bir kişi adaya veda edecek.

Survivor 2020 eleme adayları kim oldu?

Dokunulmazlığı kaybeden Gönüllüler, Survivor 2020'de ilk eleme adayını çıkarmak zorunda kaldı. Bu akşam yapılacak olan ilk eleme gecesinde takımlarından bir kişiye veda edecekler. Survivor'da kimin eleneceği merak konusu. Gönüllüler takımında yapılan oylama sonucuyla 6 oyla Fatma Günaydın ilk eleme adayı oldu. Diğer eleme adayları ise, bugün yapılacak olan yarışların ardından belli olacak.

Survivor 2020 3. yeni bölüm fragmanı yayınlandı

Ekranların en çok izlenen yarışması Survivor'da Ünlüler ile Gönüllüler arasındaki rekabet iyice kızışıyor. Öte yandan aşırı yağışlar adada sele neden oldu. Sel, Survivor yarışmacılarına zor anlar yaşattı.

İşte Survivor 2020 3. bölüm fragmanı:

Ünlüler Takımı: Ersin Korkut, Uğur Pektaş, Aycan Yanaş, Derya Can, Parviz Abdullayev, Elif Gören, Barış Murat Yağcı, Şaziye İvegin Üner, Mert Öcal, Tuğba Melis Türk

Gönüllüler Takımı: Fatma Günaydın, Burak Yurdugör, Meryem Kasap, Sadık Ardahan, Evrim Kekik, Cemal Can, Makbule Karabudak, Ceyhun Jay, Tayfun Erdoğan, Nisa Bölükbasi, Yasin Obuz

Survivor Fatma Günaydın kim?

Survivor 3. bölüm fragmanı yayınlandı: Adayı sel bastı! - Resim : 1

Survivor 2020 gönüllüler takımı yarışmacıları arasında yer alan Fatma Günaydın'ın kim olduğu merak ediliyor. Birçok Survivor izleyicisi Fatma Günaydın'ın kim olduğu hakkında araştırma yapıyor. Enerjik havasıyla dikkat çeken Fatma Günaydın kimdir,? Fatma Günaydın kaç yaşında?

Neşeli bir yapısı olan Fatma Günaydın kendisini şu şekilde tanımlıyor:


"Bunu meslek edindim"

Bacaklarım çok kaslı olmaya ve çarpıklaşmaya başladığı için futbol hayatıma son verdim. Derslerden kaytarmak için okuldaki bütün spor aktivitelerine adımı yazdırırdım bu sayede içimdeki spor aşkını keşfettim. Lisede gezmeyi çok seven bir kızdım asla yerimde durmayı sevmezdim. Lisede ve üniversitede moda tasarım okudum. Küçükken bebeklerimi giydirmek ve elbise dikmek benim en sevdiğim oyundu ve bunu meslek edindim. İlk iş hayatıma BKM yapımda başladım ve çok güzel projelerde çalıştım. (Bizim Köyün şarkısı, Deliha 2, Jet Sosyete 2. sezon) 


"En büyük fobim karanlıkta tek başıma uyumak"


"Artık sadece benim için Survivor’dan sonrası var"


Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında POSTA internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER