Rota Avrupa, hedef Tokyo

Potanın Perileri, 2019 FIBA Avrupa Şampiyonası'na hazır...

HÜRRİYET HÜRRİYET
Rota Avrupa, hedef Tokyo

Letonya ve Sırbistan’ın ev sahipliğindeki Avrupa Şampiyonası’nda Periler ilk etapta İtalya, Slovenya ve Macaristan’ın yer aldığı gruptan çıkmak istiyor. Turnuvayı ilk 6’da bitirirsek; olimpiyat elemelerine katılma hakkı elde edeceğiz.

2019 FIBA Kadınlar Avrupa Şampiyonası, 27 Haziran-7 Temmuz tarihleri arasında Sırbistan ve Letonya’nın ortaklaşa ev sahipliğinde düzenlenecek. 16 takımın katılacağı turnuvada Türkiye, C Grubu’nda mücadele edecek. Potanın Perileri, grup aşamasında İtalya, Slovenya ve Macaristan ile mücadele edecek. A Milli Kadın Takımımız ilk maçını İtalya ile 27 Haziran Perşembe TSİ 19.30’da, ikinci maçını Slovenya ile 28 Haziran Cuma TSİ 17.00’de, üçüncü maçını ise Macaristan ile 30 Haziran Pazar TSİ 17.00’de oynayacak. C Grubu maçları Sırbistan’ın Niş kentindeki Cair Spor Salonu’nda yapılacak. EuroBasket 2019’da gruplarını ilk sırada bitiren takımlar doğrudan çeyrek finale yükselecek. Grup ikincileri ve üçüncüleri ise çapraz eşleşmeyle rakip olacak ve bu eşleşmelerin galipleri çeyrek finale çıkacak.

Final 7 Temmuz’da Belgrad’da...

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER