Haluk Levent, Neslican Tay'ın son durumunu paylaştı!

Dördüncü kez kanserle mücadele eden Neslican Tay’dan haber var. Müzisyen ve AHBAP Derneği Genel Başkanı Haluk Levent,15 Eylül’den bu yana yoğun bakımda olan Neslican Tay’ı ziyarete gitti. Haluk Levent, genç kızın son durumunu sosyal medya hesabından paylaştı. İşte, Haluk Levent’in sosyal medyadan yaptığı Neslican Tay paylaşımı

GASTE24 GASTE24
Haluk Levent, Neslican Tay'ın son durumunu paylaştı!

Türkiye’nin iyileşmesini dualarla beklediği Neslican Tay’ın durumuyla ilgili açıklama geldi. Açıklama bu kez kurduğu AHBAP (Anadolu Halk ve Barış Platformu) derneği ile birlikte yaptığı sosyal sorumluluk projeleriyle takdirleri toplayan Haluk Leven’ten geldi.

Haluk Levent, Neslican Tay'ın son durumunu paylaştı! - Resim : 1

Tedavinin sürdüğü hastaneye giden Haluk Levent, Neslican Tay'ın durumuyla ilgili şunları yazdı:

'UYURKEN BİLE PRENSESLER GİBİ...'

"Neslican Tay’ı size anlatayım. Uyurken bile prensesler gibi... O kadar naif o kadar sevgi yüzlü ki. Savaşıyor şu anda. Direniyor! Tüm gücüyle savaşıyor... Haydi be canım kalk ayağa!"

Kaynak: Ajanslar

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında GASTE24 internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER