için kaldı

St. Mirren - Inverness Caledonian Thistle maçında korkunç sakatlık! Jane O'Toole...

St. Mirren kadın futbol takımının kaptanı Jane O'Toole, Inverness Caledonian Thistle maçında rakibiyle girdiği pozisyon neticesinde çıkan diz kapağını geri takarak mücadeleye devam etti.

HÜRRİYET HÜRRİYET
St. Mirren - Inverness Caledonian Thistle maçında korkunç sakatlık! Jane O'Toole...

Spor Arena Dış Haberler | St. Mirren kadın futbol takımının kaptanı Jane O'Toole, Inverness Caledonian Thistle maçında korkunç bir sakatlık yaşadı.

Jane O'Toole, mücadelenin ikinci yarısının henüz başında rakibiyle girdiği ikili mücadele neticesinde acılar içinde yerde kaldı. Diz kapağı yerinden çıkan genç futbolcu, takımının 6-0 geride olmasının da hırsıyla çıkan diz kapağını kendi çabasıyla yerine taktı ve maça devam etti.

Jane O'Toole'nin yaşadığı acı dolu sakatlığa rağmen sahaya geri dönerek mücadeleyi tamamlaması özellikle İskoçya'da büyük ses getirdi. Jane O'Toole'i yere göğe sığdıramayan İskoçlar, yetenekli futbolcunun yaptığı fedakarlığı 'kahramanlık' olarak nitelendirdi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER