Avcı'nın son umudu Burak

Abdullah Avcı ile geçilen pasa dayalı hücum anlayışı henüz oturmadı. Takım tüm maçlarda topa daha çok sahip olsa da pozisyon kısırlığı yaşıyor. Şimdi gözler Burak’ta. O da takımın çehresini değiştiremezse Avcı’yı çok zor günler bekliyor.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Avcı'nın son umudu Burak

Yıllardır kanat oyunu üzerine kurulu bir sistemle oynayan Beşiktaş, Abdullah Avcı ile girdiği değişimin sancılarını yaşıyor. Şenol Güneş ile elde edilen iki şampiyonlukta dikine oyun, üç pasta gole gitme ve rakipleri hücumda yakalayıp etkili kontralarla sonuca giden Beşiktaş, kadro kalitesindeki düşüş, takım, yönetim ve teknik heyet arasında yaşanan sıkıntılarla düşüşe geçmeye başladı.

Genç Güven, Burak’ın yerini dolduramadı

Beşiktaş, kalitedeki düşüşe karşın Burak Yılmaz’ın katılımıyla geçen sezonun 2. devresinde yarışa ortak olmuştu. Avcı ile geçilen pasa dayalı hücum anlayışı henüz oturabilmiş değil. Siyah beyazlılar tüm maçlarda topa daha çok sahip olsa da pozisyon kısırlığını aşabilmiş değil. Genç Güven, Burak’ın yokluğunda takımı taşıyamadı. Diğer yandan Avcı kanat ortalarını azaltacağını söylese de son iki maçta Beşiktaş, eskisi gibi oynadı.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER