Malatyaspor'dan Guilherme açıklaması! Beşiktaş...

Yeni Malatyaspor'un sportif direktörü Ali Ravcı, sarı-siyahlı takımın Süper Lig'deki performansı, ligin 12. haftasında sahalarında oynayacakları Fenerbahçe maçı, takımın hedefleri ve Guilherme'nin Beşiktaş'a transfer olacağı iddiaları hakkında konuştu.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Malatyaspor'dan Guilherme açıklaması! Beşiktaş...

Süper Lig'de iyi bir çıkış yakalayan BtcTurk Yeni Malatyaspor, Fenerbahçe maçını kazanarak zirve takibini sürdürmek istiyor.

Yeni Malatyaspor'un sportif direktörü Ali Ravcı, sarı-siyahlı takımın Süper Lig'deki performansı, ligin 12. haftasında sahalarında oynayacakları Fenerbahçe maçı ve takımın hedeflerine ilişkin AA muhabirine değerlendirmelerde bulundu.

Milli maçlar dolayısıyla lige verilen arayı en iyi şekilde değerlendirdiklerini belirten Ravcı, bu süreçte sakatlığı bulunan futbolcuların biraz toparlandığını ve bu anlamda aranın kendileri için faydalı geçtiğini söyledi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER