Bursaspor, çözümü altyapısında buldu!

Yeni sezon öncesi kan kaybeden Bursaspor, çözümü altyapısında buldu. Yeşil beyazlıların Afyon’da yarın başlayacak kamp kadrosunun yüzde 82’si altyapıda eğitim alan oyunculardan oluştu. Bu oyuncuların A Takım tecrübesine ise henüz sahip olmaması yeni sezon öncesinde camiayı düşündürüyor.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Bursaspor, çözümü altyapısında buldu!

Önümüzdeki sezon yoluna TFF 1. Lig'de devam edecek Bursaspor kan kaybederken, henüz transfer tahtasının kapalı olması nedeniyle de transfer gerçekleştiremedi.

Takımdan ayrılan isimlerin yerine altyapı oyuncularına şans veren yeşil beyazlıların, 28 kişilik Afyon kampının kadrosunda ise altyapıdan yetişen 23 futbolcu yer aldı. Böylelikle mevcut Bursaspor kadrosunun yüzde 82'sini kendi içerisinde futbol eğitimi alan oyunculardan kurulurken, bu isimlerden de sadece 10'u Bursaspor A Takımı'nın formasını terletti.

Diğer 13 genç oyuncu ise henüz A Takım ile birlikte resmi bir maçta forma giyemedi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER