İddianamede mide bulandıran ifadeler! 11 yaşındaki kızdan babasına telefon: 'Beni Adnan Oktar’dan kurtar'

Adnan Oktar Silahlı Suç Örgütü’ne yönelik hazırlanan iddianamede mide bulandırıcı bir detay daha ortaya çıktı. Oktar’ın 11 yaşındaki küçük bir kız çocuğunu karşına alarak ‘Benim olacaksın, benimle yaşayacaksın’ dediği ileri sürüldü. Annesi tarafından Adnan Oktar’a nasıl verildiğini ve bu süreç sonrası yaşadıklarını anlatan S.S.’nin ifadeleri kan dondurdu. 2014 yılında 11 yaşında olan S.S. ve babası S.M.S iddianamede şikayetçi olarak yer aldı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
İddianamede mide bulandıran ifadeler! 11 yaşındaki kızdan babasına telefon: 'Beni Adnan Oktar’dan kurtar'

Sabah Gazetesi'nden Damla Kaya'nın haberine göre Adnan Oktar Silahlı Suç Örgütü iddianamesinde, bir çocuğun ifadesi bir aile dramını ortaya çıkardı. Şikâyetçi baba ve kız çocuğunun ifadelerinde korkunç detaylar da yer aldı. Anne ve babası ayrıldıktan sonra annesi bir başka erkek ile evlenen S.S., annesiyle birlikte İsviçre'ye yerleşti.

Anne D. Ç., 20'li yaşlarında Adnan Oktar ile tanışmıştı. İsviçre'de sekiz yaşındaki S. S. ismindeki kızının adına bir sosyal medya hesabı açtı. Bu hesapta kızının makyajlı, bikinili fotoğraflarını paylaştı. Buradan Adnan Oktar Silahlı Suç Örgütü üyelerini eklemeye başladı. Örgüt mensubu şüpheliler Ebru Altan ve Didem Ürer ile anne D. Ç. iletişime geçti. Adnan Oktar Örgütü üyeleri kız çocuğunu görmek istediği için anne D. Ç., Skype üzerinden çocuğu S. S.'yi onlarla yüz yüze görüştürdü.

ADNAN OKTAR, ÇOCUK İLE YÜZ YÜZE GÖRÜŞMEK İSTEDİ

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER