Bahçeli'den İmamoğlu'na sert sözler

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Bayburt'ta yaptığı konuşmada "Yenikapı'ya otomobil sergisi açacak kadar çıldıran kırık sandalyeliler nereye varmak istemektedir?" ifadelerini kullandı. Bahçeli, ihraç talebiyle disipline sevk edilmesinin ardından AK Parti’den istifa eden eski Başbakan Ahmet Davutoğlu’na da tepki gösterdi.

F5HABER F5HABER
Bahçeli'den İmamoğlu'na sert sözler

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Bayburt’ta vatandaşlara hitap etti.

Bahçeli’nin açıklamalarından satır başları:

Tarihin en parlak dönemlerimizde bile sorunlarımız olmuştur, önümüze taş koyanlar her zaman bulunmuştur. Adına demokrasi derler, terör örgütünün emellerine perde koyarlar. İhanet, imanın karşısında duramaz, zaferler susanın ve sövenin değil nice badireden çıkan Türk halkına yazılmıştır. CHP, emperyalizmin gece bekçisi, Türkiye düşmanlarının kule nöbetçisidir.

Yenikapı’ya otomobil sergisi açacak kadar çıldıran kırık sandalyeliler nereye varmak istemektedir? Türk milletine kafa tutmanın akıbeti kafanın kopmasıdır, terör örgütünü bekleyen son da budur. CHP yönetimi de terör örgütüyle ortaklığından bir an önce vazgeçmelidir.

Partisinden istifasıyla tiynetine ve kulağına fısıldanan gündeme uygun yapan serok Ahmet, ikide bir başını kaldıran kozmik odayı, kozmetik odaya çevirip FETÖ’yü buraya sokan şahıs ne yapsa boş.Yeni sistemi eleştirip halkın karşı olduğunu, ekonomiyi çökerttiğini söylüyorlar, bu iddiaların alayı palavradır. Anaların haklı gözyaşları CHP ve HDP’yi zora sokmuştur. CHP itiraz etse de sıra Fırat’ın doğusuna gelmiştir. Türk milleti zilleti muhakkat alt edecektir, bunun başka çaresi yoktur. Sığınmacı akınıyla ülkemizi tehdit edenler ters köşeye yatacaktır. Cumhur İttifakkı’nı siyasi hesap yapmadan, inançla ve samimiyetle yaşatacağız.

SONRAKİ HABER