İçişleri Bakanlığı personel alıyor. Başvurular nasıl yapılır?

Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı bünyesinde istihdam edilmek üzere yazılı ve sözlü sınavla 14 sözleşmeli bilişim personeli alımı gerçekleştirilecek. Peki, İçişleri Bakanlığı’na başvurular nasıl yapılır? İşte ilanın detayları…

POSTA POSTA
İçişleri Bakanlığı personel alıyor. Başvurular nasıl yapılır?

İçişleri Bakanlığı yazılı ve sözlü sınavla 14 sözleşmeli bilişim personeli alımı gerçekleştirecek.        Resmi Gazete’de yayımlanan ilana göre, İçişleri Bakanlığı Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı bünyesinde istihdam edilmek üzere 14 sözleşmeli bilişim personeli alınacak.

Adayların fakültelerin 4 yıllık bilgisayar mühendisliği, yazılım mühendisliği, elektrik mühendisliği, elektronik mühendisliği, elektrik-elektronik mühendisliği ve endüstri mühendisliği bölümlerinden ya da bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulunca kabul edilmiş yurt dışındaki yükseköğretim kurumlarından mezun olmaları gerekiyor.

İlanın detayları için tıklayın

     

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında POSTA internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER