Şehidin kardeşinden 7 yaşındaki şehit kızına: Bak yavrum aslan gibi baban geliyor, selam ver

FIRAT Kalkanı Harekatı kapsamında yürütülen El Bab operasyonunda yaralanan ve tedavi gördüğü Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde şehit olan Piyade Kıdemli Başçavuş 35 yaşındaki Volkan Külekçi, Ankara'da düzenlenen törenin ardından son yolculuğuna uğurlandı. Şehidin kardeşi Hakan Külekçi, ağabeyinin naaşı gelirken, kucağında kendisine sarılan şehidin kızı 7 yaşındaki yeğeni...

F5HABER F5HABER
Şehidin kardeşinden 7 yaşındaki şehit kızına: Bak yavrum aslan gibi baban geliyor, selam ver

FIRAT Kalkanı Harekatı kapsamında yürütülen El Bab operasyonunda yaralanan ve tedavi gördüğü Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde şehit olan Piyade Kıdemli Başçavuş 35 yaşındaki Volkan Külekçi, Ankara'da düzenlenen törenin ardından son yolculuğuna uğurlandı. Şehidin kardeşi Hakan Külekçi, ağabeyinin naaşı gelirken, kucağında kendisine sarılan şehidin kızı 7 yaşındaki yeğeni Cansu'ya "Bak yavrum, aslan gibi baban geliyor, selam ver" demesi yürekleri dağladı.

Şehit Kıdemli Başçavuş Volkan Külekçi, için Ankara Ahmet Hamdi Akseki Camii'nde tören düzenlendi. İkindi namazı sonrası yapılan cenaze töreninde şehidin babası Haşmet, annesi Rabiye, erkek kardeşi Hakan, eşi Sibel ve kızı 7 yaşındaki Cansu hazır bulunurken, şehidin 2,5 yaşındaki kızı Elif Su, törene getirilmedi.

Törene Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Abidin Ünal, Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Bülent Bostanoğlu, Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Yaşar Güler, Genelkurmay İkinci Başkanı Orgeneral Ümit Dündar, milletvekilleri, polis ve askerlerle şehidin yakınları katıldı.

Cenaze namazı sonrası şehidin kardeşi Hakan ve babası Haşmet, şehit Başçavuş Külekçi'nin Türk bayrağına sarılı naaşına sarılarak, gözyaşı döktü.

Askerlerin omuzlarında top aramasına konulan şehidin naaşına yakınları sarılmak isterken, askeri görevliler, tören gereği buna engel olmak istedi ve bir yakını bu sırada baygınlık geçirdi.

(DHA - Ümit KOZAN-Özkan ARSLAN)
SONRAKİ HABER