için kaldı

Bomba patlıyor! Süper Lig'in yıldızı bedavaya geliyor

Süper Lig'de şampiyonluk yarışı gittikçe kızışıyor. Sezon sonunda şampiyonluk ipini göğüslemek isteyen takımlar bir yandan da transfer çalışmalarına hız verdi.

GASTE24 GASTE24
Bomba patlıyor! Süper Lig'in yıldızı bedavaya geliyor

Süper Lig'de şampiyonluk yarışı gittikçe kızışıyor. Sezon sonunda şampiyonluk ipini göğüslemek isteyen takımlar bir yandan da transfer çalışmalarına hız verdi. 7 takımın şampiyonluk yarışında olduğu bir sezonda mutlu sona kimin ulaşacağı merak konusu. Geçtiğimiz hafta deplasmanda Ankaragücü'ne 2-1'lik skorla yenilen Fenerbahçe'de Galatasaray maçında yaraların sarılıp tekrar yükselişe geçme planları yapılıyor. Sezon sonunda şampiyonluk özlemine son vermek isteyen Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi'nde yeniden boy göstermek istiyor. Gelecek sezon için kadro çalışmalarına da başlayan sarı-lacivertlilerde transferde ismi geçen yıldız sezon sonunda bedavaya geliyor. İşte o isim ve detaylar...

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında GASTE24 internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER