Müge Anlı açıkladı: Fahriye Kara bulundu mu?

Müge Anlı'ya konu olan Fahire Kara'nın durumu merak konusu olmaya devam ediyor. Kara ailesi, 1990 yılından bu yana kayıp olan Fahriye Kara'yı bulabilmek için Suudi Arabistan'a gitmişti. Peki Fahriye Kara bulundu mu? Garip yaşam öyküsüyle Türkiye'ye konu olan Fahriye Kara kimdir?

HÜRRİYET HÜRRİYET
Müge Anlı açıkladı: Fahriye Kara bulundu mu?

Müge Anlı, Fahriye Kara ile ilgili son durumu bugün açıkladı. ATV'de yayınlanan Müge Anlı'nın programına katılan aile için çalışma yürütün ekip, Fahriye Kara'nın 2 çocuğunun ve kardeşinin Suudi Arabistan'a gitmesini sağlamıştı. Müge Anlı, Diyanet İşleri Başkanlığı'nın katkılarıyla Suudi Arabistan'a giden Fahriye Kara'nın durumuyla ilgili şunları söyledi:

"Elimizden geleni yaptık. Cumhurbaşkanımız ve Suudi Kralı bile konuştu. Ama Fahriye Kara ortaya çıkmak istemiyor. Dolayısıyla yapabilecek bir şeyimiz kalmadı ama ondan vazgeçmedik, bunu bilin."

FAHRİYE KARA KİMDİR?

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER