için kaldı

İstanbul Emniyetinden Şişli Etfal Hastanesine anlamlı ziyaret

İstanbul Emniyet Müdürlüğü, Beşiktaş'taki terör saldırılarında yaralanan vatandaşların büyük çoğunluğunun tedavi edildiği Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesine anlamlı ziyarette bulundu.

F5HABER F5HABER
İstanbul Emniyetinden Şişli Etfal Hastanesine anlamlı ziyaret

İstanbul Emniyet Müdürlüğü, Beşiktaş'taki terör saldırılarında yaralanan vatandaşların büyük çoğunluğunun tedavi edildiği Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesine anlamlı ziyarette bulundu.  

İstanbul Beşiktaş'ta 10 Aralık Cumartesi akşamı gerçekleşen iki ayrı bombalı terör saldırısında yaralananların büyük çoğunluğunun tedavi altına alındığı Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesine İstanbul Emniyet Müdürlüğü tarafından anlamlı bir ziyaret gerçekleştirildi. İl Emniyet Müdür Yardımcısı Mesut Gezer, Toplum Destekli Polislik Şube Müdürü Eyüp Sabri Öksüz ve beraberindeki polisler, öğle saatlerinde Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesine gelerek, Başhekim Prof. Dr. Abdulkadir Ünsal'ı makamında ziyaret etti.

"BÜTÜN SAĞLIK ÇALIŞANLARINA MÜTEŞEKKİRİZ"

Başhekim Prof. Dr. Ünsal'ı makamında ziyareti sırasında açıklama yapan İl Emniyet Müdür Yardımcısı Gezer, acılı geceyi anlatıp bütün sağlık çalışanlarına teşekkür ederek, "O gece Şişli Etfal'e ilk gelen emniyet müdürlerinden birisiyim. Orada sizin talimatınızla bütün sağlık personelinin nasıl koşarak geldiğini hepimiz biliyoruz. Yaralılarımızı, gazilerimizi, şehitlerimizi götürdüğümüz hastanelerde bizlere hizmet eden bütün doktor arkadaşlarımıza, hepsine müteşekkiriz. Bunun haricinde buradan şu mesajı da vermek istiyoruz: Stadyumlarda polislere alkış tutan, ‘Hepimiz Türk Polisiyiz' diye İstiklal Caddesi'nde yürüyüş yapan, polis karakollarına gelip bizlere taziye ziyaretinde bulunan öğrencilerimize teşekkür ediyoruz" dedi.

"KEŞKE BU KONUDA TECRÜBE KAZANMASAYDIK"

Başhekim Ünsal da, saldırı gecesi yaralıların bir çoğunun hastanelerine getirildiğini anlatarak, "Doktorlarımızdan hemşirelerimize, güvenlik personelinden temizlik personeline, tüm ekibimiz gerçekten canla başla hizmet verdiler. İnşallah bir daha olmaz. Gerçekten ekip olarak iyi hizmet verdik ama dediğimiz gibi, bu konuda tecrübe kazandığımızı söylemek bizim için aslında hoş bir şey değil. Keşke bu olay olmasa, biz de bu konuda tecrübe kazanmasaydık diye düşünüyoruz. Bizim yapacağımız, artık bir an önce yaralılarımızın sağlığına kavuşması. Sağlıklarına kavuşup tekrar vazifelerinin başlarına dönmesi için elimizden geleni yapacağız" şeklinde konuştu.

Başhekim Ünsal, yaralıların son durumu hakkında bilgiyi İstanbul İl Sağlık Müdürlüğünün verdiğini ve vermeye devam edeceğini söyledi.

Sosyal medyada paylaştığı duygusal mesajla gündeme gelen Özlem Şeko hakkındaki soruya da cevap veren Ünsal, mesajdan haberdar olduklarını, hemşire ile görüştüklerini ve medyada yer alıp ön planda olmak istemediğini belirtti.

İstanbul Emniyet Müdürlüğünü temsilen gelen heyet, Başhekim Ünsal'a çiçek takdim etti. Heyet daha sonra Ünsal eşliğinde acil servisi ziyaret etti. Toplum destekli polislerin acil servis çalışanlarına karanfil takdim etmesinin ardından ziyaret sona erdi.

(İHA)

SONRAKİ HABER