Aziz Yıldırım’dan çok konuşulacak ‘İbrahimovic’ açıklaması

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, adı sürekli Galatasaray'la anılan yıldız futbolcu Zlatan İbrahimovic'le görüştüklerini belirterek, "Ibrahimovic -Türkiye'ye gelirsem sadece Fenerbahçe'ye gelirim- dedi" açıklamasını yaptı.

F5HABER F5HABER
Aziz Yıldırım’dan çok konuşulacak ‘İbrahimovic’ açıklaması

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, adı sürekli Galatasaray'la anılan yıldız futbolcu Zlatan İbrahimovic'le görüştüklerini belirterek, "Ibrahimovic -Türkiye'ye gelirsem sadece Fenerbahçe'ye gelirim- dedi" açıklamasını yaptı.

CNN Türk'te yayınlanan Spor Özel programında gündemi değerlendiren Aziz Yıldırım, terör olaylarını kınayarak, "Şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Ama bu artık söylenen sözlerle kalmamalı. Gereken neyse o yapılmalı" dedi.

Futbol takımında bir kan değişimi gerektiğini, bunu geçmişte diğer branşlarda da yaptıklarını anlatan Yıldırım, "Giuliano Terraneo'yu daha önceden de tanıyorduk. Ona ‘Gel bu işe, sportif direktörlük işini başlatalım'. dedim. Teknik direktörümüz Vitor Pereira'yı da o getirdi. Benim hiçbir dahlim olmadı. Tüm alınan oyuncular, gelen raporlar doğrultusunda alındı" diye konuştu.

SOYUNMA ODASINA İNECEK Mİ ?

Soyunma odasına inip inmeyeceği sorusu üzerine Aziz Yıldırım, "Soyunma odasına inmem her yere çekiliyor. Sonuçlar kötü olursa artık Giuliano iner. Tebrik etmek için bile oraya gidersin. Ayrıca gerekiyorsa da inersin... Real Madrid'in başkanı geldiğinde onu da soyunma odasına biz indirdik. Çünkü yerini bilmiyordu" ifadelerini kullandı.

"TAKIMIN ZAMANA İHTİYACI VAR"

Takımın yeni olduğunu belirten Yıldırım, "Bu takımın zamana ihtiyacı var. Bu çocuklar birbirlerini tanıyacak. Ama ne kadar zaman var? 1 ay daha var. 1 ay sonra da hala ‘alışma dönemi denirse' o zaman birbirimizi kandırırız. Biz hocaya da söyledik. ‘Bu lig zor, ummadığımız takımlar gelir, bizden puan alır' dedik. Hatta UEFA Avrupa Ligi daha kolay Süper Lig'den" dedi.

"VALENCİA FEGHOULİ'Yİ SATMAK İSTEMİYOR"

Başkan Yıldırım, Feghouli'ye ilgili soruya ise, "Biz oyuncuyla görüşmedik, kulübüyle görüşüyoruz. Bu hafta oynanacak Monaco maçından sonra belli olacak. Ama illa onu alacağız diye bir şey de yok. Başka bir transfer de yapabiliriz ya da devre arasına sarkıtabiliriz" cevabını verdi. Yıldırım, Terry transferini ise kesin bir dille yalanladı.

"HEDEF UEFA'DA FİNAL OYNAMAK"

Fenerbahçe taraftarlarını mutlu edecek bir açıklama da yapan Aziz Yıldırım, "Biz daha da iyi kadro kuracağız. Hedef bu sene UEFA'da final oynamak" dedi.

"ŞİMDİ KIRMIZI BÜLTENLE ARANIYORLAR"

Şike iddialarıyla ilgili de konuşan Yıldırım, "3 Temmuz'daki olaylar Fenerbahçe'nin başına gelmeseydi belki de Türkiye'de sivil bir darbe yapılmıştı. Biz hep aşağıya çekilmeye çalıştık. Ama Fenerbahçe taraftarı direndi ve bugünlere geldik…O zaman bize, Fenerbahçe'ye yapılan operasyonu hazırlayanlar şimdi kaçtılar. Kırmızı bültenle aranıyorlar" ifadelerini kullandı.

ÇOK KONUŞULACAK ‘IBRAHIMOVIC' AÇIKLAMASI

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, adı sürekli Galatasaray'la anılan yıldız futbolcu Zlatan İbrahimovic'le ilgili, "Ibrahimovic şu anda 14 milyon euro alıyor yılda. 1 senelik daha mukavelesi var. Milan'a da gidebilir. Biz onunla görüştük. Ibrahimovic -Türkiye'ye gelirsem sadece Fenerbahçe'ye gelirim- dedi. Hatta iddiaya girmek istedi. -Ben 1 Eylül'e kadar başka kulübe gidersem başkana 10 milyon euro vereceğim ama gitmezsem o bana versin- dedi. Biz kabul etmedik. Bu da böyle bilinsin" diye konuştu.

(İHA)

SONRAKİ HABER