Vatan Caddesi'nde 30 Ağustos töreni

İSTANBUL'da 30 Ağustos Zafer Bayramı resmi geçit töreni Vatan Caddesi'nde yapıldı. Tören 1 saat sürdü. Geçit törenine askeri birlikler katıldı. İstanbul Valisi Vasip Şahin, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ve Birinci Ordu Komutanı Orgeneral Ümit Dündar'ın yerlerini almasıyla tören başladı. İstiklal Marşı okundu. Deniz ve Hava Harp Okulu Öğrenci geçişi töreni izleyen...

F5HABER F5HABER
Vatan Caddesi'nde 30 Ağustos töreni

İSTANBUL'da 30 Ağustos Zafer Bayramı resmi geçit töreni Vatan Caddesi'nde yapıldı. Tören 1 saat sürdü. Geçit törenine askeri birlikler katıldı. İstanbul Valisi Vasip Şahin, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ve Birinci Ordu Komutanı Orgeneral Ümit Dündar'ın yerlerini almasıyla tören başladı. İstiklal Marşı okundu. Deniz ve Hava Harp Okulu Öğrenci geçişi töreni izleyen vatandaşları çoşturdu. Askerler vatandaşların olduğu bölümden geçerken, " Her şey vatan için" sloganıyla yürüdü.

Zırhlı birliklerin ve helikopterlerin geçişi ilgiyle izlendi. Törenin sonunda birliklerine dönen tanklar vatandaşların sevgi gösterileriyle Vatan Caddesi'nden ayrıldı. Bu arada törene alanına giren herkes didik dik arandı. Çevrede geniş güvenlik önlemleri alındı.

(FOTOĞRAF)

(DHA - Özgür ALTUNCU -Güven USTA)
SONRAKİ HABER