Annesinin katarakt ameliyatını yaptı 18 'lik görüş kazandırdı

ATAŞEHİR'de görev yaptığı hastanede 72 yaşındaki annesi Mukaddes Nefesoğlu'nun ameliyatını gerçekleştirerek, teknolojik göz içi katarakt lensini annesine uygulayan göz hekimi Şehvar Nefesoğlu "Annem daha erken ameliyat olmadığı için pişman. Şu anda 18 yaşında birinin görüş gücüne sahip" dedi. Mukaddes Nefesoğlu da görme gücüyle birlikte hayat kalitesinin arttığını ifade ederek; “ Daha...

F5HABER F5HABER
Annesinin katarakt ameliyatını yaptı 18 'lik görüş kazandırdı

ATAŞEHİR'de görev yaptığı hastanede 72 yaşındaki annesi Mukaddes Nefesoğlu'nun ameliyatını gerçekleştirerek, teknolojik göz içi katarakt lensini annesine uygulayan göz hekimi Şehvar Nefesoğlu "Annem daha erken ameliyat olmadığı için pişman. Şu anda 18 yaşında birinin görüş gücüne sahip" dedi. Mukaddes Nefesoğlu da görme gücüyle birlikte hayat kalitesinin arttığını ifade ederek; “ Daha erken ameliyat olmadığım için pişmanım” dedi.

Opr. Dr. Şehvar Nefesoğlu, yıllardır hastalarında elde ettiği olumlu sonuçlardan dolayı Türkiye'de de üretilmeye başlanan göz içi lenslerini hastalarına uyguladığını, üretici firmanın son geliştirdiği lensi klinik sonuçlar çerçevesinde annesine implante ettiğini vurgulayarak, şunları söyledi:

"VSY'nin multifokal lenslerini yıllardır kullanıyorum ve sonuçlarından çok memnundum. Ölçümlerimi optik biyometri ile yapıyorum, sonuçları son derece yüz güldürücü. Sonuç ise son derecede iyi, annemin her mesafede çok rahat görüşü var ve daha erken ameliyat olmadığı için pişman. Artık katarakt rutinimde hastama bu lensleri güvenle öneriyorum ve çok önemli geri dönüşler alıyorum.”

VSY Biotechnology Yöneticisi Dr. Ercan Varlıbaş da iyi görerek yaşam kalitesini artıran insan hikâyelerinin kendisini çok mutlu ettiğini belirterek, “ Bu ürünümüze ve üretim kalitemize olan güvenin bir tescilidir” dedi.

(FOTOĞRAF)

(DHA - DHA)
SONRAKİ HABER