Baykal'ın cüzdanını çalan 2 kişi gözaltına alındı

- Baykal'ın cüzdanını çalan 2 kişi gözaltına alındı 13 Ağustos 2015 13:52 (Son güncelleme 13 Ağustos 2015 13:57) Eski CHP Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal'ın cep telefonunu ve cüzdanını çaldığı öne sürülen 2 kişi gözaltına alındı.

F5HABER F5HABER
Baykal'ın cüzdanını çalan 2 kişi gözaltına alındı

ANTALYA (AA) - Eski CHP Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal'ın aracından cep telefonunu ve cüzdanını çaldığı öne sürülen 2 kişinin ifade alım işlemleri tamamlandı.

Antalya Asayiş Şube Müdürlüğünce gözaltına alınan G.K. ve F.G, ifade işlemlerinin ardından "otomobilden hırsızlık yapmak" suçlamasıyla adliyeye sevk edildi.

Zanlılar, hırsızlık yaptıkları otomobilin Baykal'a ait olduğunu bilmedikleri, kendilerini gözaltına alan polislerin söylemesi üzerine öğrendiklerini ifade etti.

Öte yandan Deniz Baykal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, dün akşam Antalya Emniyet Müdürü Cemil Tonbul'un kendisini arayarak hırsızlık zanlılarının yakalandığını söylediğini belirterek, Tonbul'a teşekkür etti. Baykal, "Ankara'dayım. Antalya'ya geldiğimde cep telefonumu ve cüzdanımı alacağım. Polisimizi kutluyorum. Başarılı bir çalışma yaptılar" dedi.

Antalya'da bir hafta önce Deniz Baykal ile eşi Olcay Baykal, Konyaaltı Beach Park'a otomobillerini park ederek yüzmek için sahile gitmiş, bir süre sonra otomobiline dönen ve cüzdanı ile telefonunu bıraktığı yerde bulamayan Baykal, durumu polise bildirmişti.

Polis ekipleri, yaptıkları incelemede aracın sağ ön kapı camının esnetildiğini ve bu yöntemle kapı kilidinin açıldığını tespit etmişti. Polis ekipleri, güvenlik kamerası görüntülerinden tespit ettikleri ve hırsızlık olayını gerçekleştirdikleri öne sürülen G.K. ve F.G'yi gözaltına almıştı.

SONRAKİ HABER