için kaldı

Bakan Soylu’dan asker ve polislere ziyaret

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Hakkari ziyareti kapsamında Mehmetçik ile polisi ziyaret etti.

F5HABER F5HABER
Bakan Soylu’dan asker ve polislere ziyaret

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Hakkari ziyareti kapsamında Mehmetçik ile polisi ziyaret etti.

Sabah saatlerinde özel uçakla Yüksekova Selahaddin Eyyübi Havalimanına gelen Bakan Süleyman Soylu ve beraberindeki Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Yaşar Güler ile Emniyet Genel Müdürü Selami Altınok, ilçe merkezinde çeşitli ziyaretlerde bulunarak halkın taleplerini dinledi. Bakan Soylu ve beraberindekiler, daha sonra Hakkari-Yüksekova karayolu üzerindeki Yeniköprü Askeri Kontrol Noktası'na geçti. Burada görev yapan Mehmetçik'i ziyaret ederek bir süre görüşen Bakan Soylu, daha sonra beraberindekilerle il merkezine geçti.

Bakan Soylu, twitter hesabında Mehmetçik ziyaretiyle ilgili fotoğraflar paylaşarak, "Yeniköprü Askeri Kontrol Noktası'nda kahramanlarımızla birlikteyiz" notunu düştü.

POLİSİ DE ZİYARET ETTİ

Bakan Soylu ve beraberindekiler, daha sonra Hakkari-Yüksekova karayolu üzerindeki Depin Polis Kontrol Noktası'na geçti. Burada görev yapan polisleri ziyaret ederek bir süre görüşen Bakan Soylu, daha sonra beraberindekilerle il merkezine geçti.

Bakan Soylu, twitter hesabında polis ziyaretiyle ilgili fotoğrafları, "Depin Polis Kontrol Noktası'nda kahraman polislerimizle… #PolisiminYanındayım" etiketiyle paylaştı.

(iha)

SONRAKİ HABER