için kaldı

Kadın polis, saçlarını kesmesine rağmen tanıdı

19 yaşındaki tıp öğrencisi Maria L.'yi öldüren Afgan mülteci Hüseyin K.'yı yakalayan polisler, katile nasıl ulaştıklarını mahkemede anlattı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Kadın polis, saçlarını kesmesine rağmen tanıdı

TANIK olarak ifade veren polis memuru Edgar Pfeifer, saldırının yapıldığı yerde bulunan iki saç teli sayesinde zanlıyı yakaladıklarını söyledi. Olay mahallinde beş tel saç bulunduğunu belirten Pfeifer, şunları söyledi: “Beşi de uzundu. Üçünün, cinayete kurban giden Maria L.'nin saçı olduğunu tespit ettik. Ancak 18 cm uzunluğundaki diğer ikisi farklıydı. Kentte kamerayla kayıtlar yaptık. Tramvayda tedirgin birisi dikkatimizi çekti. Şapka takmıştı ve şapkasının altında at kuyruğu saçı vardı. Saldırıdan yedi hafta sonra kadın polis memuru bu kişiyi saçını kesmesine rağmen sokakta tanıdı.”

Daha önce Yunanistan'da bulunduğu sırada bir kadına tecavüz eden Hüseyin K.'nın, Afganistan'da da komşu köydeki küçük bir kıza tecavüz ettiği ortaya çıktı.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER