"Hiçbir terör örgütü ülkemizi bölemeyecek"

Adalet Bakanı Bozdağ, "Hiçbir terör örgütü, hiçbir eylemiyle Türkiye’yi yürüyüşünden caydıramayacaktır, ülkemizi böldüremeyecektir, bölemeyecektir." dedi.

F5HABER F5HABER
"Hiçbir terör örgütü ülkemizi bölemeyecek"

YOZGAT (AA) - Yozgat Polis Eğitim Merkezi'nin 18'inci eğitim dönemi açılış törenine katılan ve öğrencilere ilk dersi veren Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, burada yaptığı konuşmada, terörle mücadelede bugüne kadar hayatını kaybeden bütün şehitlere Allah’tan rahmet diledi.

Bozdağ, terörün önünde sonunda kaybedeceğini vurgulayarak, şunları kaydetti:

"Hiçbir terör örgütü, hiçbir eylemiyle Türkiye’yi yürüyüşünden caydıramayacaktır, al bayrağımızın göklerde hür ve gururlu bir şekilde dalgalanmasını durduramayacaktır, ülkemizi böldüremeyecektir, bölemeyecektir, huzurumuzu bozamayacaktır, kardeşlik hukukumuza zarar veremeyecektir. Terör, önünde de sonunda da kaybedecek, yenilecek. Türk halkı ve Türkiye devleti, bugüne kadar olduğu gibi terörle mücadelesinde bundan sonra da galip gelecek ve terör yok edilecektir."

Türkiye'nin bölücü terör örgütüyle Fetullahçı Terör Örgütü'yle DEAŞ terör örgütüyle ve DHKP-C terör örgütüyle daha çok farklı isimlerde yer alan yaklaşık 10 terör örgütüyle dünyada mücadele eden yegane ülke olduğuna dikkati çeken Bozdağ, "Bu kadar farklı ideolojileri bu kadar farklı hedefleri olan 10 civarında terör örgütüyle eş zamanlı mücadele eden ikinci bir ülke yoktur." diye konuştu.

SONRAKİ HABER