için kaldı

Şampiyonlar Okyanus'tan

Okyanus Koleji öğrencileri; Tenis, judo ve cimnastikte İstanbul Şampiyonu oldularİstanbul / DHA (fotoğraflı)Okyanus Koleji öğrencileri başarılarına devam ediyor.

F5HABER F5HABER
Şampiyonlar Okyanus'tan

Okyanus Koleji öğrencileri; Tenis, judo ve cimnastikte İstanbul Şampiyonu oldular

İstanbul / DHA (fotoğraflı)

Okyanus Koleji öğrencileri başarılarına devam ediyor.

Katıldığı her branşta derece elde eden Okyanus Koleji öğrencileri; tenis, judo ve cimnastikte İstanbul Şampiyonu oldular.

18-20 Kasım 2016 tarihlerinde Manisa'da düzenlenen Aerobik Cimnastik Fedarasyon Kupası'nda Okyanus Kolejleri 5-B sınıfı öğrencilerinden Begüm Metin, trioda kendi kategorisinde yarışan kulüpler arasında Türkiye 1.si oldu.

Milli Eğitim Müdürlüğü'nün 28 Kasım-02 Aralık 2016 tarihleri arasında düzenlemiş olduğu Kız ve Erkek Tenis İstanbul İl Şampiyonası'nda Bahçeşehir Okyanus Koleji öğrencileri Kız ve Erkek Tenis takımları, Taç Spor Tesisleri'nde oynanan müsabakalarda tüm rakiplerini yenerek İstanbul şampiyonu oldular. Okyanus öğrencileri bu 1.likleri ile 24-28 Aralık 2016 tarihlerinde İzmir'de oynanacak olan yarı finallere katılmaya hak kazandılar.

Milli Eğitim Müdürlüğü İstanbul Liselerarası Judo İl Şampiyonası'nda Okyanus Kolejleri altın madalyanın sahibi oldu.

Bağcılar Spor Salonu'nda düzenlenen Liselerarası Judo müsabakalarında Halkalı Okyanus Koleji öğrencilerinden; Fatih Köse 81 kg da İstanbul 1.liği, Soner Kumtaş 50 kg da İstanbul 1.liği, İlhan İbrahim Dalkılıç 50 kg İstanbul 2.liği, Leyla Kofka 49 kg da İstanbul 1.liği kazandı.

Altın madalya kazanan Okyanus Koleji Sporcuları bu sonuçlarla Türkiye elemelerine katılmaya hak kazandı.

SONRAKİ HABER