Günün özeti

Günün tüm önemli gelişmelerini sizin için derledik.

F5HABER F5HABER
Günün özeti

Günün tüm önemli gelişmelerini sizin için derledik.

Şehit sayısı 44'e yükseldi

Ankara - Sağlık Bakanı Recep Akdağ, İstanbul Beşiktaş'taki terör saldırısında şehit olanların sayısının 44'e yükseldiğini açıkladı.



11 ilde PKK/KCK operasyonu: 235 gözaltı

Ankara - İçişleri Bakanlığı, terör örgütü PKK/KCK'ya yönelik 11 ilde operasyon düzenlendiğini açıkladı. Operasyonda aralarından HDP'li yöneticilerin de olduğu 235 kişi gözaltına alındığı kaydedildi.



Türkiye şehit evlatlarını ebediyete uğurladı

İstanbul - Türkiye bugün, İstanbul Beşiktaş'taki terör saldırısında şehit olan evlatlarını son yolculuğuna uğurladı.



Fırat Kalkanı Harekatında DEAŞ'a büyük darbe

Ankara - Fırat Kalkanı Harekatının 111. gününde 109 DEAŞ hedefine atış yapıldı; teröristlerin barınma yerleri, savunma mevzileri, komuta kontrol tesisleri, silah ve araçları etkisiz hale getirildi.Türk Hava Kuvvetlerinin hava taarruzundaysa 29 DEAŞ hedefi vuruldu.



Konsoloslara vatandaş tepkisi: Katiller burada !

İstanbul - Beşiktaş'ta terör saldırısının yaşandığı noktaya çelenk bırakan konsoloslara bir grup vatandaş tepki gösterdi. Hollanda konsolosluğu çelengini alarak yere atan bir vatandaş, "Katiler burada, çelenk gönderiyorlar" dedi. Araya giren polis, vatandaşları uzaklaştırdı.



CHP MYK Bildirgesi açıklandı

Ankara - CHP MYK Bildirgesinde İstanbul'da yaşanan terör saldırısına değinilerek, PKK terör örgütünün işlediği bu suçlarla amacına asla ulaşamayacağı, CHP'nin DE terörle mücadelede hükümete her türlü desteği vermeye hazır olduğu bildirildi.



F.Bahçe, Beşiktaş ve Osmanlıspor'un rakipleri belli oldu

İstanbul - Ülkemizi UEFA Avrupa Liginde temsil eden Fenerbahçe, Beşiktaş ve Osmanlıspor'un son 32 turundaki rakipleri belli oldu.

(İHA)

SONRAKİ HABER