Korku evinde evlenme teklifi

DENİZLİ'de arkadaşları ile birlikte gittiği korku evinin heyecan dolu bölümlerini geçtikten sonra kız arkadaşına bir sürpriz yapan Mahmut Kızılhan, kalpli balonların altında sevgilisi Gülçin Moran'a evlenme teklif etti.

F5HABER F5HABER
Korku evinde evlenme teklifi

DENİZLİ'de arkadaşları ile birlikte gittiği korku evinin heyecan dolu bölümlerini geçtikten sonra kız arkadaşına bir sürpriz yapan Mahmut Kızılhan, kalpli balonların altında sevgilisi Gülçin Moran'a evlenme teklif etti.

Ankara'da görevli askeri personel 25 yaşındaki Mahmut Kızılhan, 4 aylık sevgilisi 19 yaşındaki Gülçin Moran'a aşkını yaptığı sürpriz bir evlenme teklifiyle taçlandırdı. Kızılhan sevgilisi Moran'ı önce korkuttu, sonra sevince boğdu. Korku evi işletmecisi Fatih Çiftçibaşı ile görüşerek 4 bölümden oluşan seansların final odasını mum ve balonlarla süsleten genç aşık, aşk sözcüklerinden oluşan 365 kalp şeklinde not ve kız arkadaşıyla birlikte çekildikleri fotoğrafları odanın duvarlarına astı. Korku evinin 3 seansını olan bitenden habersiz korku içinde tamamlayan Gülçin Moran, final odasına girdiğinde arkadaşlarının alkışları eşliğinde gördüğü karşısında kısa süreli şok geçirdi. Sürpriz karşısında şaşkınlığını gizleyemeyen Moran sevgilisi Kızılhan'a sarıldı. Kız arkadaşına çiçeğini veren Kızılhan, yüzüğü çıkarıp diz çökerek Gülçin Moran'ın parmağına taktı. Sonradan "Benimle evlenir misin?" demeyi unuttuğunu fark eden Kızılhan, arkadaşlarının gülüşmeleri eşliğinde sevgilisine evlenme teklifi etti. Moran ise güzel ve farklı bir sürprizle gelen evlilik teklifine 'Evet' dedi.

KORKU, SEVİNÇ, HEYECAN BİRBİRİNE KARIŞTI

Böyle bir evlenme teklifi beklemediğini ve final odasına girdiği ana kadar hiçbir anormallik fark etmediğini söyleyen Moran, "Böyle bir teklif almak garip ama güzel. Hiç beklemiyordum, hele burada hiç. En yakın arkadaşlarım böyle bir şeyi fark etseler söylerler diye düşünüyordum. Ama hiç bahsetmediler. Korku, sevinç, heyecan hepsini bir arada yaşadım. Hepsi bir arada çok garipti, ama güzeldi, çok güzeldi" dedi.

Kız arkadaşının korku evine gitmek istemesiyle böyle bir evlilik teklifi planladığını belirten Kızılhan ise "Evlilik teklifini bu hafta içerisinde yapacaktım. Kız arkadaşım korku evine gitmek isteyince mekanı aslında kendi belirlemiş oldu. Ben de korku eviyle irtibata geçip böyle bir plan yaptım. Düğün için net bir tarih yok kafamızda, büyüklerimiz ne zaman karar verirse o zaman evleneceğiz" diye konuştu. Genç aşıklar korku evinin canavarlarıyla birlikte hatıra fotoğrafı çektirerek anı ölümsüzleştirdi.

(DHA - Deniz TOKAT)
SONRAKİ HABER