Galatasaray hakemleri ve şanssızlığı geçemedi

Final Four'un ikinci yarı final maçında Galatasaray, ev sahibi CSM Volei Alba Blaj'a 23-25, 25-17, 25-22 ve 25-22'lik setlerle 3-1 mağlup oldu. Yarın Galatasaray, Imoco Volley Conegliano ile üçüncülük mücadelesi verecek. Vakıfbank ise finalde CSM Volei Alba Blaj ile karşılaşacak.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Galatasaray hakemleri ve şanssızlığı geçemedi

Mütevazı bütçesiyle büyük bir başarıya imza atarak dörtlü finale kalan Galatasaray, yıldızlarının sakatlıkları ve maçın Finlandiya ve İsviçreli hakemlerinin kötü yönetimiyle yarı final maçını kaybetti. Galatasaray bugün saat 16.00'da İtalyan ekibi İmoco Volley ile üçüncülük maçına çıkacak.

Romanya'nın başkenti Bükreş'te düzenlenen 2018 CEV Kadınlar Şampiyonlar Ligi yarı final maçında Galatasaray ev sahibi Alba Blaj'a 3-1 yenilince hayal edilen Vakıfbank-Galatasaray finali oluşmadı.

Mütevazı kadrosuyla dörtlü finallere kalarak büyük bir başarıya imza adan Galatasaray en kritik maçlarında en önemli silahı olan Kosheleva'nın sakatlanması, diğer uzun oyuncusu Seda'nın da ağrılarıyla oynamak zorunda kalmasına maçın hakemlerini ters kararları da eklenince sarı kırmızılı ekibimiz kadrosunda iki de Türk oyuncu barındıran Romen takımı Alba Blaj'a 3-1 yenildi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER