Yeniden - İstanbul'da Dondurucu Soğuk

YENİDEN------------İSTANBUL'da hafta başından beri yoğun şekilde etkili olan kar yağışı bu gece yerini dondurucu soğuklara bıraktı. Gece dışarı çıkanların soğuğa hazırlıklı oldukları görüldü. Boyunlarına atkı ve kaşkol takanlar soğuk havadan fazla etkilenmedi. Soğuk havaya aldırış etmeyenler aileleriyle ve arkadaşlarıyla Taksim'e gelerek gezmeyi tercih etti.Taksim Su Maksemi'nin çatısında...

F5HABER F5HABER
Yeniden - İstanbul'da Dondurucu Soğuk

YENİDEN

------------

İSTANBUL'da hafta başından beri yoğun şekilde etkili olan kar yağışı bu gece yerini dondurucu soğuklara bıraktı. Gece dışarı çıkanların soğuğa hazırlıklı oldukları görüldü. Boyunlarına atkı ve kaşkol takanlar soğuk havadan fazla etkilenmedi. Soğuk havaya aldırış etmeyenler aileleriyle ve arkadaşlarıyla Taksim'e gelerek gezmeyi tercih etti.

Taksim Su Maksemi'nin çatısında sarkıtlar oluşurken park eden araçların üzeri de buz tuttu.

SEYYAR DİGİTAL LEVHALARLA UYARI

Trafikte seyreden araç sürücüleri sürekli uyarı levhaları tarafından dondurucu soğuğa ve buzlu yollara karşı uyarıldı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi, seyyar dijital levhalarla sürücüleri gizli buzlanmaya karşı uyardı. Üzerinde "Dikkat, Gizli Buzlanma" yazan seyyar dijital levhalar ana arterlere, köprü ve viyadük girişlerine yerleştirildi. İstanbul'a Kayseri'den gezmeye gelen bir aile havanın fazla soğuk olmadığını Kayseri'deki havanın daha soğuk olduğunu söylerken başka bir aile soğuk havada gezmenin daha güzel olduğunu söyledi.

UA (ET) (FOTOĞRAFLI)

(DHA - Uğur ALAATTİNOĞLU)
SONRAKİ HABER