Balıkesirspo teknik direktöründen rehavet uyarısı

SEZON öncesi Bolu kampında oynadığı 5 hazırlık maçının 4'ünü kazanan Balıkesirspor'da Teknik Direktör Erkan Sözeri, rehavet uyarısında bulundu. Alınan galibiyetlerin kimseyi kandırmaması gerektiğine değinen Sözeri, "Bu sonuçların önemi yok. Önemli olan sahada neler yapabilidiğimiz" diye konuştu. Uyum konusunda az da olsa sıkıntı yaşadıklarını belirten Sözeri, "Genele baktığımızda oturmuş bir...

F5HABER F5HABER
Balıkesirspo teknik direktöründen rehavet uyarısı

SEZON öncesi Bolu kampında oynadığı 5 hazırlık maçının 4'ünü kazanan Balıkesirspor'da Teknik Direktör Erkan Sözeri, rehavet uyarısında bulundu. Alınan galibiyetlerin kimseyi kandırmaması gerektiğine değinen Sözeri, "Bu sonuçların önemi yok. Önemli olan sahada neler yapabilidiğimiz" diye konuştu. Uyum konusunda az da olsa sıkıntı yaşadıklarını belirten Sözeri, "Genele baktığımızda oturmuş bir görüntü sergiliyoruz. Balıkesir camiasına iyi bir takım izleteceğiz" dedi.

Erkan Sözeri, 5 Ağustos'ta Manisa Büyükşehir Belediyespor, 9 Ağustos'ta Bursaspor ile hazırlık maçı daha yapacaklarını hatırlattı. Sözeri, şöyle dedi:

(DHA - Coşkun YAMAN)
SONRAKİ HABER