için kaldı

Hasta kızı için aldığı otomobili çalmışlar

BEYOĞLU'nda bir babanın 10 yaşındaki hasta kızını hastaneye götürüp getirmek için aldığı otomobilini evinin önünden çalan hırsızlardan biri polis tarafından yakalandı. Çalınan araç polis ekipleri tarafından bulunarak baba Halit B.(42)'ye geri verildi. Hırsız çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanırken polis diğer iki şüpheliyi bulmak için operasyonları sürdürüyor."HASTA KIZI İÇİN ALDIĞIM...

F5HABER F5HABER
Hasta kızı için aldığı otomobili çalmışlar

BEYOĞLU'nda bir babanın 10 yaşındaki hasta kızını hastaneye götürüp getirmek için aldığı otomobilini evinin önünden çalan hırsızlardan biri polis tarafından yakalandı. Çalınan araç polis ekipleri tarafından bulunarak baba Halit B.(42)'ye geri verildi. Hırsız çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanırken polis diğer iki şüpheliyi bulmak için operasyonları sürdürüyor.

"HASTA KIZI İÇİN ALDIĞIM OTOMOBİLİMİ ÇALMIŞLAR"

Beyoğlun'da polise başvuran inşaat işçiliği yapan baba Halit B. akşam Fetihtepe mahallesi, Tepeüstü sokak üzerinde evinin önüne park ettiği otomobilinin çalındığını söyleyerek şikayetçi oldu. Karakolda gözyaşları içinde şikayetini yapan baba Halit B. “Kızım hasta, her gün hastaneye gidip gelmemiz gerekiyor. Kızım için çok zor olduğundan onu hastaneye götürüp getirmek için borçla bir otomobil aldım. Akşam sokağa park ettiğim otomobil sabah yerinde yok." dedi.

HIRSIZLIK ANI GÜVENLİK KAMERASINDA

Polis ekipleri tarafından olayla ilgili soruşturma başlatılırken şüphelilerin hırsızlık sırasında güvenlik kameralarına yakalandıkları ortaya çıktı. Kamera görüntülerinde şüphelilerin önce bir araçla sokakta dolaştıkları bir ara çalacakları aracın yanında durdukları görüldü. Daha sonra yaya olarak gelen hırsızlardan birinin gözcülük yaptığı diğerinin ise araca girdiği tespit edildi. Güvenlik kamerasının saatine göre araç içinde yaklaşık 4 dakika kalan şüphelinin düz kontakla otomobili çalıştırdığı ve çaldığı belirlendi.

OTOMOBİL BULUNARAK BABA'YA TESLİM EDİLDİ

Polis olaydan bir gün sonra çalınan aracın Kuştepe'de bulunduğu bilgisi alındı. Bunun üzerine bölgeye düzenlenen operasyonda üzerine sahte bir plaka takılan çalınan otomobil ve içindeki Serkis Y. gözaltına alındı. Otomobil sahibi Halit B.'ye teslim edilirken şüpheli Asayiş Şube Müdürlüğüne götürüldü.

HIRSIZ TUTUKLANDI, DİĞERLERİ ARANIYOR

Oto hırsızlık Büro Amirliğinde yapılan işlemlerinin ardından adliyeye çıkarılan Serkis Y. tutuklanarak cezaevine gönderildi. Polis şimdi diğer hırsızları yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.

(DHA - Ali AKSOYER)
SONRAKİ HABER