Bursa Büyükşehir antrenörü Brandt: Kötü başladık, iyi bitirdik

BURSA Büyükşehir Belediyespor'un Romanya'da CEV Challange Cup ilk maçında aldığı 3-1'lik galibiyet takıma Beşiktaş ve Vakıfbank ile oynanacak iki zorlu maç öncesi moral verdi.

F5HABER F5HABER
Bursa Büyükşehir antrenörü Brandt: Kötü başladık, iyi bitirdik

BURSA Büyükşehir Belediyespor'un Romanya'da CEV Challange Cup ilk maçında aldığı 3-1'lik galibiyet takıma Beşiktaş ve Vakıfbank ile oynanacak iki zorlu maç öncesi moral verdi.

Stiinta Bacau galibiyetini değerlendiren Bursa Büyükşehir Belediyespor'un Belçikalı antrenörü Jan de Brandt, özellikle ilk setteki performansın kendisi için sürpriz olduğunu söyledi. Brandt, "Birinci setteki sonuç bizim için sürpriz oldu. Onlar bizden daha iyi oynadılar. Voleybol adına ortaya hiçbir şey koyamadık. Buna rağmen seti 25-19 kaybettik" diyerek şunları söyledi:

FATMA ÇOK İYİ OYNADI

"İkinci sette daha iyi oynayacağımızı biliyorduk. Daha iyi servis attık, daha iyi blok aldık, daha iyi manşet aldık. İkinci seti kazanarak durumu eşitledik. Sonra devamı geldi. Normalde asla isim söylemem ama bu maçta Fatma çok daha iyi oynadı. Dora da her atakta daha iyi performans sergiledi. Bazı oyuncularımız inişli çıkışlı performans sergiledi. Kötü başladığımız bir maçı iyi bitirmemiz sevindirici. 10 Ağustos'ta sezonun startını verdik ve bu zamana kadar yüksek seviyede maçlar oynadık. Sürekli zor maç oynuyoruz biraz bıraktığınız zaman yüzde 50 düşüyor performansınız. Bu yüzden arada dalgalanmalar olabiliyor."

BEŞİKTAŞ MAÇI ÖNEMLİ

"Şimdi hafta sonu Beşiktaş maçına gideceğiz. Hiçbir şekilde durmak yok. Hayatımız tamamen maç oldu. Kazansak bile hemen bunu unutup bir sonrakine hazırlanmak zorundayız. Beşiktaş maçını kazanmamız lazım. Kazanırsak hedeflerimiz doğrultusunda çok daha rahatlayacağız. Sonra Çarşamba günü Vakıfbank karşısına daha rahat çıkacağız. Ama Beşiktaş maçını kazanamazsak Vakıfbank karşısında daha stresli olacağız ve bu maçtan en az bir puan almamız gerekecek. Her şey bizim kendi ellerimizde."

MAÇLAR ÜST ÜSTE

"Üst üste lig, Türkiye Kupası ve Avrupa kupası maçları oynayacağız. Halkbank ve Bacau maçlarında herkes bizi favori gösterdi ve bu maçları kazanacağımızı söylüyordu. Şuan ikinciyiz ama üzerimizde daha fazla baskı var. Beşiktaş maçı o yüzden bizim kritik. Bu maçı kazandığımızda 3 kulvarda da daha rahat olacağız. En azından oyuncularımın ikinci etap maçları öncesi iyi bir dilenme fırsatı bulacak."

RÖVANŞ 11 OCAK'TA

Bursa Büyükşehir Belediyespor Stiinta Bacau ile CEV Challenge Cup 1'inci Tur rövanş maçını 11 Ocak Çarşamba günü saat 18.00'de Bursa'da oynayacak.

(DHA - Cemal EKENTOK)
SONRAKİ HABER