için kaldı

Beşiktaş Teknik Direktörü Güneş: Kendi işimize bakıp iki karşılaşmayı da kazanmak istiyoruz

Beşiktaş Teknik Direktörü Güneş, "Kendi işimize bakıp iki karşılaşmayı kazanıp ondan sonra sonuca bakmak istiyoruz." dedi.

F5HABER F5HABER
Beşiktaş Teknik Direktörü Güneş: Kendi işimize bakıp iki karşılaşmayı da kazanmak istiyoruz

İSTANBUL (AA) - Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Kasımpaşa'yı 4-1 mağlup ettikleri karşılaşmada iyi bir oyun sergilediklerini söyledi.

Güneş, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, önemli bir karşılaşmayı 3 puanla tamamladıklarını belirterek, "Oyuna iyi başladık. Yediğimiz golde hata, şanssızlık hepsi birden geldi. Disiplinden kopmadan oyunu iyi taşıdık. Çok pozisyon bulduk. Oyuna tamamen hakimdik. Oyun ve skor üstünlüğü olumluydu ancak 4-1'den sonra disiplinden kopmalar oldu. Rakibe daha çok oynama ve üstümüze gelme fırsatı verdik." dedi.

Kamuoyunun Beşiktaş'ın şampiyonluğunun garanti olduğu görüşüne rağmen kendisinin temkinli davranması ve Kasımpaşa karşısında oyuncularını sık sık uyarmasıyla ilgili soruyu yanıtlayan Güneş, şunları kaydetti:

"Beklenmeyen skorlar çıkabiliyor, o yüzden hiçbir garantisi yok. İyi oynamak bazen yetmeyebiliyor. Kendi işimize bakıp iki karşılaşmayı kazanıp ondan sonra sonuca bakmak istiyoruz. Ondan sonra da işimiz bitmeyecek. Bugün oyuncularıma kızmamın sebebi budur. Son bölümde biz bıraktık, Kasımpaşa oynadı. Bırakırsan her takım oynar. Bugün itibarıyla da bir garanti yok."

Atiba Hutchinson'ın oynamaması

Atiba Hutchinson'ın Kasımpaşa karşısında oynamamasına değinen tecrübeli çalıştırıcı, "Hutchinson'ın sakatlığı düzeldi ama keyifli değildi. Hem sakatlığı nüksetmesin diye hem de verimsizliği olacağını düşündüğümüz için Tolgay'ı tercih ettik." ifadelerini kullandı.

Quaresma'ya övgü

Karşılaşmada başarılı bir oyun sergileyen Ricardo Quaresma'yı performansından dolayı kutlayan Güneş, şunları söyledi:

"Bugün çok iyi oynadı. Hem asist yaptı hem geriye geldi. Çok çalıştı. Böyle devam etmesini istiyoruz. Bütün oyuncular sezon başından beri emek veriyor. Geldiği günden bugüne çok daha ilerledi. Hem oyun olarak hem davranış olarak."

Fenerbahçe'ye başarı dileği

Basketbol THY Avrupa Ligi'nde Fenerbahçe'nin yarın Olympiakos ile yapacağı karşılaşmadaki şansını değerlendiren Güneş, "Avrupa'da ve dünyada Türk takımları, Türk insanları nerede yaşıyorsa onun başarılı olmasını canı gönülden isterim. Finale gelmiş Fenerbahçe'nin şampiyonluğunu çok isterim. Hepimizin istemesi lazım. Olympiakos zayıf gösterilse bile sürprizler yapabiliyor. İnşallah böyle bir şey olmaz ve Fenerbahçe şampiyon olur. Biz de mutlu oluruz. Her sporda Türkiye başarılı olsun." diyerek sözlerini tamamladı.

Muhabir: Ercan Doğan

SONRAKİ HABER