Huawei Kadıköy Servis Merkezi hizmet sunmaya başladı

Huawei Kadıköy Teknik Servisi 19 Ekim itibariyle ürün satışına, 21 Ekim itibariyle Huawei kullanıcılarına hizmet vermeye başladı.

TEKNOLOJİOKU TEKNOLOJİOKU
Huawei Kadıköy Servis Merkezi hizmet sunmaya başladı

Huawei kullanıcılarının teknik servis hizmetlerinden daha rahat ve hızla yararlanabilmeleri için Huawei, İstanbul Anadolu yakasında teknik servis ağını geliştiriyor. İstanbul Kadıköy’ün en önemli caddelerinden olan Söğütlüçeşme Caddesi üzerinde açılışı yapılan üç katlı Huawei Kadıköy Teknik Servis Merkezi’nde ürün satışı 19 Ekim Cumartesi, teknik servis hizmeti 21 Ekim Pazartesi gününden itibaren başladı.

Huawei Kadıköy Servis Merkezi hizmet sunmaya başladı

Açılışın ilk gününde tüketicilerin çok yoğun ilgiyle karşıladıkları Huawei Kadıköy Servis Merkezi, kampanyaları ve indirimli fiyat fırsatlarıyla da Huawei kullanıcılarının yanında olacak.

Her ayın son Perşembe, Cuma ve Cumartesi günleri gerçekleştirilen Huawei Servis Günleri, Kadıköy Servis Merkezi’nde de geçerli olacak. Her türlü telefon onarımında 100 TL’ye varan indirimler Huawei sahiplerini bekliyor. Eğer bu günler tatil ise veya servisler kapalı ise gelecek ilk gün aktivite devam ediyor.

Huawei Servis Günleri, ayda bir kere teknik servise kendisi gelip cihazı elden teslim eden kullanıcılar için geçerli oluyor. Kullanıcılar model fark etmeksizin telefonlarını doğrudan Huawei teknik servisine getirdiklerinde, yalnızca 1 saat içinde sorun giderilip telefon kendilerine teslim ediliyor.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında TEKNOLOJİOKU internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER