Avcılar'da 2 park ve 1 meydanda ücretsiz internet

İSTANBUL Avcılar'da belediye çevresindeki iki park ve 1 meydanda ücretsiz kablosuz internet (WI-FI) hizmeti verilmeye başlandı.

F5HABER F5HABER
Avcılar'da 2 park ve 1 meydanda ücretsiz internet

İSTANBUL Avcılar'da belediye çevresindeki iki park ve 1 meydanda ücretsiz kablosuz internet (WI-FI) hizmeti verilmeye başlandı.

Avcılar Belediyesi, hizmet binası binası çevresi,Marmara Caddesi Belediye Meydanı, Atatürk Parkı ile Bülent Ecevit Emekliler Parkı'nda ücretsiz kablosuz internet hizmeti verildiğini açıkladı. Ücretsiz kablosuz internetten yararlanmak isteyenlerin WI-FI erişim sağlayan tüm cihazlardan, 'Avcılar Belediyesi' bağlantısını seçerek otomatik açılan ekrandan, 'çevrim içi kayıt ol' bölümüne gelerek, gerekli bilgileri girmeleri, bağlantı için parola oluşturabilecekleri kaydedildi. 5 bin 651 numaralı yasaya göre kayıt altına alınan internet kullanımnının; filtreli ve her oturumun 3 saat süre ile sınırlı olduğu vurgulandı. Kullanıcılar 3 saatlik sürenin tamamlanması halinde yeniden giriş yaparak internet hizmetinden faydalanmaya devam edebilecek. Kablosuz ücretsiz internet erişiminin her yönü ile ücretsiz olduğu, üyelik formunda doldurulan tüm bilgilerin doğruluğunun taahhüt edilmiş sayılacağı bildirildi. Bu konuda şu uyarılar yapıldı:

* Aktif edilip kullanıma açılan hesaplar kişiye özeldir. Hiç bir şekilde üyelik bilgilerinizi başkalarıyla paylaşmayınız. * 5651 nolu yasa gereği tüm sorumluluk kayıtlı kullanıcıdadır. Giriş yapılan siteler, MAC adresleri, ip adresleri ve giriş çıkış tarihleri kayıt altına alınıp kurum tarafından digital ortamda imzalanmaktadır. * T.C. yasalarına uygun olmayan sitelerde dolaşmak, yasa dışı propaganda veya eylemde bulunmak, spam - flood ve digital saldırılarda bulunmak kanun gereği yasaktır. Tespiti doğrultusunda yasal işlemler uygulanacaktır.* Her bağlantı oturumu 3 saat internet kullanımına sahiptir. Kullanıcılar süresi dolduğunda tekrar sisteme giriş yaparak internet kullanımına devam edebilirler.

(DHA - DHA)
SONRAKİ HABER