için kaldı

Paris'te jet soygun

Mücevher hırsızları, bu kez Paris’in jet sosyetesini hedef aldı. Fransız aktris Clotilde Courau ile eşi Savoy Prensi Emanuele Filiberto’nun İtalya’da tatilde oldukları sırada Paris’teki evlerine hırsız girdi. En az 3 milyon 200 bin TL değerinde mücevher çalındığını belirten polis kaynakları, söz konusu soygunun ‘amatör işi’ olmadığını kaydetti. Hırsızların eve anahtarla girdiği öne sürülürken, bu bilgi henüz doğrulanamadı.

VATAN VATAN
Paris'te jet soygun

2018’de bir yıl önceki yıla oranla Paris’teki hırsızlık vakalarında yüzde 16 artış kaydedilmişti. Bu oran lüks evlerin ve pahalı apartmanların bulunduğu şehrin batısında yaklaşık yüzde 40 artış gösterdi. ABD’li reality şov yıldızı Kim Kardashian, 2016 yılında bir otelde soyulmuş, ünlü futbolcu Thiago Silva’nın evi ise geçtiğimiz yıl hırsızların hedefi olmuştu.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında VATAN internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER