TOKİ Kayabaşı kura çekilişi sonuçları açıklandı mı?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, 50 bin yeni sosyal konut projesi kapsamında İstanbul’da beş projede dar ve orta gelirli vatandaşlar için talep toplanan 6 bin 300 konutun kuraları başladı. Dün 2+1 nitelikli 2 bin 338 konutun, bugün ise 3+1 nitelikli 2 bin 129 konutun kurası çekildi. Şimdi sonuçlar merak ediliyor.

POSTA POSTA
TOKİ Kayabaşı kura çekilişi sonuçları açıklandı mı?

İstanbul’da talep toplanan 5 projedeki 6 bin 300 konut için ilk kura, Başakşehir Kayabaşı projesinde yer alan 4 bin 467 konut için yapıldı. Bugün 3+1 nitelikli 2 bin 129 konutun kurası çekildi. Kura törenleri İstanbul Fatih Yenikapı’da bulunan Avrasya Gösteri ve Sanat Merkezi’nde 26-27 Haziran 2019 tarihlerinde saat 10.00’da yapıldı.

Alt gelir grubunda satışa sunulan konutların yüzde 25'i emeklilere, yüzde 10'u şehit aileleri, harp ve vazife malulleri ile dul ve yetimleri, yüzde 5'i ise engellilere ayrıldı.

TOKİ KURA ÇEKİLİŞİ SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

TOKİ kura sonuçları henüz listelenmedi. Listeyi görmek için tıklayınız.



Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında POSTA internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER