için kaldı

İsveç heyetini kabul etti

Halkların Demokratik Partisi (HDP) heyeti, İsveç Sosyal Demokrat Parti ve Olof Palme Uluslararası Merkezi heyeti ile görüştü.

F5HABER F5HABER
İsveç heyetini kabul etti

Halkların Demokratik Partisi (HDP) heyeti, İsveç Sosyal Demokrat Parti ve Olof Palme Uluslararası Merkezi heyeti ile görüştü.

Halkların Demokratik Partisi (HDP) heyeti, İsveç Sosyal Demokrat Parti ve Olof Palme Uluslararası Merkezi heyetiyle görüştü. Görüşme parti genel merkezinde il başkanları toplantısından sonra gerçekleşti.

İsveç Sosyal Demokrat Partisi & Olof Palme Uluslararası Merkezi Heyeti'nde Sosyal Demokrat Parti Enternasyonal Sekreter Yardımcısı Mårten Löfberg, Sosyal Demokrat Parti Milletvekili, Dışişleri ve AB Komisyonları Üyesi, Savunma Komisyonu Yedek Üyesi, Parlamento Kürt Networkü Başkanı Anna-Lena Sörenson, Sosyal Demokrat Parti Milletvekili, Hukuk ve AB Komisyonları Üyesi Lawen Redar, Sosyal Demokrat Parti Milletvekili, İş Piyasası Komisyonu Üyesi Serkan Köse, Sosyal Demokrat Parti Milletvekili, Dışişleri Komisyonu Üyesi Shadiye Heydari, Sosyal Demokrat Parti Dalarna Ombudsmanı Evin Çetin, Olof Palme Uluslararası Merkezi Genel Sekreteri Jens Orback, Olof Palme Uluslararası Merkezi Türkiye ve Mısır Sorumlusu Helin Şahin, Olof Palme Uluslararası Merkezi Basın ve Komünikasyon Şefi Magnus Nilsson yer aldı.

HDP heyetinde yer alan isimler ise şöyle: Eş Genel Başkan ve Van Milletvekili Figen Yüksekdağ, Grup Başkanvekili ve Diyarbakır Milletvekili İdris Baluken, Hukuk ve İnsan Haklarından Sorumlu Eş Genel Başkan Yardımcısı ve Adana Milletvekili Meral Danış Beştaş, Mardin Milletvekili Erol Dora, MYK Üyesi Zeki Çelik, Dış İlişkiler Komisyonu Üyesi Evren Çevik, MYK Üyesi Zeynep Karaman, PM ve Dış İlişkiler Komisyonu Üyesi Memet Doymaz.

(İHA)

SONRAKİ HABER