Ahmet Ağaoğlu: TFF'yi uyardık

Trabzonspor Kulüp Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Süper Lig'in henüz 4. haftasında yaşananlara bakıldığında çok ciddi bir sıkıntının bulunduğunu belirterek, lig başlamadan önce kurullarla ilgili olarak Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) uyardıklarını söyledi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Ahmet Ağaoğlu: TFF'yi uyardık

Getafe maçı için İspanya'da bulunan Trabzonspor Kulüp Başkanı Ahmet Ağaoğlu karşılaşmanın oynanacağı Alfonso Perez Stadyum'nda basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Uzun bir aradan sonra Avrupa'da tekrar gruplarda yer almalarının kendileri için gurur verici olduğunu belirten Ağaoğlu, "Böyle bir heyecana ihtiyacımız vardı. Eleme aşamasında yaptığımız maçlarda gerçekten sıradan takımlarla yapılan maçlar değildi. Güçlü takımlarla yaptık maçları. Bu maçlarda biraz hırpalandık. Bu maçlar sonrası meydana gelen sakatlıklar canımızı sıktı. Özellikle hücum gücümüzü etkileyen sakatlıklar bunlar. Hocamızın da belirttiği gibi bir takım oyunu oynuyoruz ve bu takım oyunu içerisinde aynı cesareti, aynı direnci, aynı yürekliliği ortaya koyduğu takdirde, buradan yüzümüzün akıyla, iyi bir sonuçla çıkacağımızı umut ediyorum" dedi.

"Her zamankinden daha çok desteğe ihtiyacımız olduğu bir süreçten geçiyoruz"

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER