Baba ve oğul aynı gün nikah kıydı

Şişli'de düzenlenen toplu nikah töreninde baba oğul birlikte eşlerine aynı dakikada 'evet' diyerek resmi nikah kıydılar.

GASTE24 GASTE24
Baba ve oğul aynı gün nikah kıydı

İstanbul Valiliği ve Şişli Kaymakamlığı tarafından Roman Stratejik Eylem Planı kapsamında 1 Ekim'den itibaren başlayan toplu nikah törenleri devam ediyor.

Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin'in ücretsiz tahsis ettiği Şişli Evlendirme Dairesi'nde 10 çiftin daha nikahı kıyıldı.

Çiftler arasında 5 çocuğu ve 13 torunu olan Ayhan (60) ile oğlu Nazmi Çavdar da aynı gün eşlerine evet dedi.

Baba Çavdar, 8 yıl önce ayrıldığı ve sonra tekrar barıştığı eşi Sabriye hanım ile, oğlu Nazmi Çavdar ise uzun yıllardır beraber yaşadığı Sevcan Çavdar ile resmi olarak evlendi.

Nikah töreni sonrası açıklama yapan Nazmi Çavdar, kendilerine bu imkanı veren yetkililere teşekkür ederek, "Bu benim için çok güzel bir hatıra kalacak. Evlilik yıl dönümümüzü babamla kutlamayı o kadar çok hayal ediyorum ki şu an. Güzel bir duygu benim için, herkese çok teşekkür ediyorum." dedi.

Kocasıyla tekrar evlenen Sabriye Çavdar da eşine sağlık, kendilerine mutluluk dileyerek emeği geçenlere teşekkür etti.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında GASTE24 internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER