Sınırda yakalanan PKK şüphelisi tutuklandı

EDİRNE'nin Meriç ilçesinde yasa dışı yollarla çıktıkları Yunanistan'da kolluk kuvvetlerince Türkiye'ye geri gönderilen ve sınır birliği askerlerince yakalanarak, gözaltına alınan terör örgütü PKK şüphelisi 2 kişiden 1'i, tutuklandı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Sınırda yakalanan PKK şüphelisi tutuklandı

Meriç ilçesine bağlı Alibey köyünde sınır birliği ekiplerince, askeri yasak bölge içerisinde yapılan denetimlerde 2 şüpheli yakalanarak, gözaltına alındı. Jandarma ekiplerine teslim edilen şüphelilerin, yasa dışı yollarla çıktığı Yunanistan'da kolluk kuvvetlerince Türkiye'ye geri gönderilen ve terör örgütü PKK ile bağlantısı bulunan A.S. ve Ö.S. oldukları belirlendi. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden Ö.S., mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, A.S. tutuklanarak, cezaevine konuldu.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER