Eczacılıkta Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı (2019-EUS) başvuruları başladı!

ÖSYM tarafından gerçekleştirilen Eczacılıkta Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı (2019-EUS) başvuruları başladı. Peki, 2019-EUS başvuruları nasıl yapılır? İşte ÖSYM 2019 EUS başvuru ekranı…

POSTA POSTA
Eczacılıkta Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı (2019-EUS) başvuruları başladı!

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığınca (ÖSYM) düzenlenen Eczacılıkta Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı (2019-EUS) başvuruları başladı. Peki, Eczacılıkta Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı (2019-EUS) başvuruları başvuruları nasıl yapılır? İşte Eczacılıkta Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı ile ilgili detaylar…

ÖSYM’nin internet sitesinde yer alan duyuruya göre, Eczacılıkta Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı (2019-EUS) 21 Eylül 2019 tarihinde uygulanacak. Sınava başvurular, 30 Temmuz- 07 Ağustos 2019 tarihleri arasında alınacak.

Adaylar, başvurularını elektronik ortamda ÖSYM Başvuru Merkezleri aracılığıyla veya bireysel olarak ÖSYM'nin https://ais.osym.gov.tr adresinden yapabilecekler.

ECZACILIKTA UZMANLIK EĞİTİMİ GİRİŞ SINAVI KILAVUZU

2019-EUS BAŞVURU EKRANI İÇİN TIKLAYIN


Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında POSTA internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER