Kanlar içinde odasından fırladı, ateş edenin adını söyleyip yere yığıldı: Ünlü şarkıcı tek kurşunla öldüğünde 23 yaşındaydı

Can havliyle odasından çıktı ve resepsiyona yöneldi. Sağ omuzundan vurulmuştu ve kanlar içindeydi. Ünlü şarkıcıyı o halde gören resepsiyon görevlisi ambulans çağırmak için aceleyle telefona uzandı. Onu tek kurşunla vuran kişi arkasından yetişip küfür ederek otelden çıkarken genç şarkıcı yere yığıldı. Fakat hemen öncesinde kendisini bu hale getiren kişinin adını ve olayın gerçekleştiği odanın numarasını söyledi. Sonra da kendinden geçti.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Kanlar içinde odasından fırladı, ateş edenin adını söyleyip yere yığıldı: Ünlü şarkıcı tek kurşunla öldüğünde 23 yaşındaydı

 

24 YAŞINA GİRMESİNE İKİ HAFTA KALA ÖLDÜ

Olay yerine gelen ambulans onu hemen hastaneye götürdü. Fakat yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Gece yarısını tam bir saat beş dakika geçe hayata veda etti. 23 yaşındaydı... 24 yaşına girmesine sadece iki hafta kalmıştı.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER