Acun Ilıcalı: Survivor'da bir ilk yaşanacak

30 Haziran'da final yapacak olan Survivor'da Acun Ilıcalı, sürpriz bir ödülü açıkladı.

GASTE24 GASTE24
Acun Ilıcalı: Survivor'da bir ilk yaşanacak

TV8'in ilgi gören yarışmasıSurvivor'ın 98'inci yeni bölümünde yarışmacılar, Acun Ilıcalı'nın açıkladığı büyük para ödülü için yarışacaklar.

Büyük finale günler kalan Survivor 2019'da oyunlardaki ödüller de büyüyor. Survivor'ın 17 Haziran Pazartesi ekrana gelen 97. son bölümünde, Kolombiya gezisi ödülü için kıran kıran bir mücadele yaşandı.

Survivor'da 10 bin euro ödülü kim kazanacak?

30 Haziran'da final yapacak olan Survivor 2019'da Acun Ilıcalı, sürpriz bir ödülü açıkladı. Survivor'ın 18 Haziran Salı ekrana gelecek olan yeni bölümünde, siyah ve beyaz takım yarışmacıları 10 bin euro kazanmak için ter dökecek. Ödülü duyuran Ilıcalı, "Arabalarımız bitti. Ancak araba yoksa nakit bir ödül veriyoruz. Kazanan yarışmacı tam 10 bin euro kazanacak" açıklamasını yaptı. Survivor tarihinde bir ilk olan nakit para ödülünü kimin kazanacağı ise merak konusu oldu.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında GASTE24 internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER