için kaldı

Mersin'de sağlık çalışanlarına saldırı! O anlar kamerada

Mersin'de özel bir hastanede hayatını kaybeden koronavirüs hastasının yakınları, 3 sağlık çalışanını darbetti. O anlar güvenlik kameraları tarafından görüntülendi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Mersin'de sağlık çalışanlarına saldırı! O anlar kamerada

Merkez Mezitli ilçesi Atatürk Mahallesi'ndeki özel bir hastanede 24 gündür yoğun bakımda tedavi gördüğü öğrenilen koronavirüs hastası H.Ç.'nin yaşamını yitirmesi üzerine yakınları hastaneye gitti. H.Ç.’nin bazı yakınları doktor Ö.D., başhemşire Ü.Ü. ile hemşire M.K.'yi darp etti. İhbar üzerine bölgeye sevk edilen çok sayıda polis ekibi, hastane ve çevresinde geniş güvenlik önlemi aldı. Vücutlarının çeşitli yerlerinden hafif yaralanan 3 sağlık çalışanı ayakta tedavi edildi. Sağlık çalışanları darp raporu alırken, karakola giderek şüphelilerden şikayetçi oldu.

KAMERALAR GÖRÜNTÜLEDİ

Öte yandan, şüphelilerin sağlık çalışanlarını darp anları hastanenin güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi. Görüntülerde hastane girişinde sağlık çalışanlarını darp edenleri, çevredekiler sakinleştirmeye çalışıyor. Daha sonra saldırganların elinden kurtulan 3 sağlık çalışanı, hastanenin arkasına doğru kaçmaya çalışırken, şüpheliler de onları kovalıyor.

İlginizi Çekebilir Kartı
Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER