Bakan Koca’dan, Şenpazarı’na yeni hastane sözü

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Kastamonu’nun Şenpazar ilçesinde bulunan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun aracılığıyla ilçe halkına seslendi. Vatandaşların taleplerini dinleyen Bakan Koca, Şenpazar’a yeni bir hastane yapılması sözü verdi.

POSTA POSTA
Bakan Koca’dan, Şenpazarı’na yeni hastane sözü

Kastamonu’da 11 Ağustos’ta meydana gelen sel bölgesine bugün tekrar giden İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Şenpazar ilçesinde incelemelerde bulundu. Çalışmalar hakkında bilgi alan ve vatandaşlarla bir araya gelen Bakan Soylu, şikayet ve talepleri dinledi. Şenpazar Belediye Başkanı Cem Çınar’ın ilçe hastanesine ilişkin talebi üzerine Soylu, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’yı aradı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Belediye Başkanı Çınar’ın talebini dinledikten sonra Şenpazar ilçesine yeni bir hastane yapılması sözü verdi.

DHA

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında POSTA internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER